Informe wigmap
Mar 30 2014 10:09 AM

Informe wigmap

Aquesta setmana ja s'ha publicat un wig que feia setmanes que s'estava elaborant. Es tracta de benestar animal, un wig amb un recull de les protectores de Catalunya. Em comenten els seus promotors que encara no els han recopilat tots, però que ja hi ha una bona representació com per poder-ho publicar.

Però també estem contents d'anunciar que hi ha altres wigs que s'estan començant a crear, de manera que la família anirà creixent en les properes setmanes.

En l'apartat de millores en el funcionament de wigmap, hem incorporat el buscador de wigs que permet fer la recerca de wigs basant-nos en el nom, en una puntuació mínima, en el tipus de wig, o bé si es tracta d'un wig premium o no.
Disseny perpetrat
Mar 17 2014 12:43 PM

Disseny perpetrat

Ja fa setmanes vam començar a renovar mica en mica el disseny de la pàgina per donar-li l'aspecte que té actualment. L'objectiu d'aquesta renovació era el de donar un aspecte modern i professional a wigmap, però sobretot vem centrar els esforços en facilitar que la gestió del mapa fós el més simple possible mantenint l'alt grau de flexibilitat en la seva configuració.

Per fer aquesta renovació hem comptat amb els serveis de disseny i assessorament de Grafficants, una referència còsmica en qualsevol tipus de projecte gràfic.

Encara hi haurà millores a la web, però ara que hem acabat la part més gran d'aquest canvi volíem fer-ho públic.
Ja es poden puntuar els wigs
Feb 17 2014 1:37 PM

Ja es poden puntuar els wigs

A partir d'ara ja podeu puntuar els wigs. Des de la pàgina principal de cada wig podeu escollir atorgar entre 1 i 5 estrelles en funció de la utilitat i la qualitat del mapa.

La puntuació servirà perquè els propis usuaris es facin una idea general del mapa, però també ens servirà a nosaltres per llistar-los en base a aquesta percepció.

Els sistema de puntuació del wig es troba en una pestanya al panell principal del mapa, on també s'hi han afegit pestanyes per minimitzar el panell, obtenir ajuda per manipular el mapa i instruccions individuals per a cada wig.
Notificacions
Feb 4 2014 1:29 PM

Notificacions

Ja hem acabat d'implementar el sistema de notificacions, que permet configurar si es volen rebre notificacions en determinades situacions.

Aquestes situacions són 3:

- La recepció d'una marca d'usuari

Els usuari poden enviar, en funció de la configuració, una referència a una posició del mapa, amb una tipologia de marca, una descripció i una foto adjunta.
L'administrador del mapa disposa d'una finestra específica que recull aquestes marques per poder-les processar de la manera que més convingui.
L'opció de notificació de marques d'usuari permet rebre un correu electrònic per cada marca rebuda.

- La pujada d'una comentari per moderar

Les marques del mapa poden tenir activat el sistema de comentaris. Aquest sistema de comentaris pot estar moderat o no, de manera que cada nou comentari requereix de la moderació de l'administrador per tal que surti publicat.
L'opció de notificació de comentaris envia automàticament un correu electrònic a l'administrador del mapa per cada missatge rebut que requereixi de moderació.

- La pujada d'una imatge a una galeria per moderar

De la mateixa manera que el sistema de comentaris, les marques del wigmap poden tenir activat el sistema de galeria de fotos. La galeria de fotos, a més, pot ser manipulat únicament per l'administrador, o pot permetre la pujada de fotos dels usuaris, de forma moderada o automàtica.
En cas que la galeria sigui moderada, el sistema de notificació per a la galeria envia automàticament un correu electrònic a l'administrador per a cada imatge pujada a la galeria pendent de moderar.


Tots els sistemes de notificació estan desactivats per defecte.
El calendari ja és operatiu
Jan 24 2014 12:53 PM

El calendari ja és operatiu

El calendari és un aspecte que des del principi vam pensar que podia ser interessant per a wigmap. Amb un bon sistema de calendari, havia de ser possible visualitzar simultàniament l'aspecte geogràfic i temporal d'events, activitats, agenda, etc.

La solució que hem pensat per aconseguir-ho és la de poder assignar marques al calendari. Un cop assignades, l'usuari pot alternar la vista mapa/calendari, de manera que en la vista de calendari es llisten només els events mostrant-se la data d'inici de l'activitat. En el mapa es continuen veient totes les marques.

Aquesta característica està disponible per a tots els wigmaps, siguin PREMIUM o no. Això és així perquè pensem que pot ser molt interessant que s'utilitzin wigmaps, no necessàriament amb característiques d'interactivitat, per aquells que vulguin disposar d'un calendari geogràfic per a unes determinades activitats (sortides, concerts, trobades, festes, bolos, gires, reunions, etc).

Tampoc heu d'oblidar que qualsevol mapa gratuït pot esdevenir PREMIUM sempre que ho cregueu necessari, i viceversa.
Rutes i altres novetats
Jan 17 2014 1:37 PM

Rutes i altres novetats

Avui presentem algunes novetats. Hem incorporat la capacitat de publicar marques en forma de ruta i vincular múltiples marques a un element.

Amb aquestes característiques volem que es pugui representar un major número d'elements sobre el mapa, com ha estat el cas de les rutes en el wig "El Bages, terra de vins" o les marques múltiples en el "Game of Thrones".

Hem incorporat millores visuals i de compatibilitat, i estem fent molts esforços per poder posicionar correctament els wigs en els buscadors i permetre una bona visibilitat dels mapes que creeu, tant si es tracta de la versió PREMIUM com de la versió gratuïta.
Els primers wigs
Jan 8 2014 12:23 PM

Els primers wigs

"Cultura de picnic", "Bages, terra de vins" i "Game of Thrones". Aquests són els primers wigs que s'han creat.
Els dos primers contenen informació de servei i ja tenen força contingut, encara que segons l'administrador, les properes setmanes en tindrà molt més.
El tercer l'hem creat avui mateix i, més enllà del "divertimento" que suposa, preten ser un exemple d'un wig fictici. Hi anirem treballant!


CULTURA DE PICNIC

Un mapa que feia falta. Un wig que indica totes les zones de picnic de Catalunya, amb informació detallada sobre quines característiques i facilitats tenen, i l'estat en que es troben.

Degut a la magnitud i a la gran feina de recerca de l'administrador del wig, de moment hi ha indexades les zones de picnic del bages i berguedà, i alguns picnics d'osona, anoia, ripollès i empordà.


BAGES, TERRA DE VINS

Aquest wig vol ser un punt de trobada de totes aquelles activitats al voltant del vi al bages. Cellers, gastronomia, botigues, rutes, patrimoni i activitats relacionades amb la DO que alguns experts auguren com la DO "de moda" dels propers anys.


GAME OF THRONES

Informació i curiositats sobre la saga de Joc de Trons.


Esperem nous wigs, i, sobretot, esperem la participació dels usuari per enriquir-ne els seus continguts. Fins aviat.